Om Antonia - Antonia Eriksson

Om Antonia

Jag är enkelt förklarat en intensiv och total person med en gammal själ. Jag är för många lite ”för mycket”. Jag pratar mycket, skriver mycket, sjunger mycket, gör mycket, känner mycket och tänker mycket, så mycket att det många gånger känns som att huvudet kommer att explodera. Jag brukar förklara det som tankestormar och det är på grund av dessa som jag skriver. Det är min terapi och mitt sätt att förstå mina tankar och världen omkring mig.

På den här bloggen kommer ni att kunna läsa om mina tankar och funderingar och jag lovar att orden som publiceras här alltid kommer att vara ärliga, raka och mina egna. Mitt mål är att inspirera människor till att vara sig själva, att leva sina liv fullt ut och att våga följa sina drömmar. Jag vill också bidra till att bryta stigmat kring psykisk ohälsa, något jag tror uppnås bäst genom att prata om det, och därför är jag transparent om mitt psykiska mående och min diagnos: bipolär sjukdom typ 2.

Jag har jobbat som personlig tränare och gruppträningsinstruktör och mitt intresse för träning och hälsa är stort, men i dagsläget lägger jag mitt fokus på studier och låter träningen vara ett fritidsintresse.

Vill du kontakta mig? Du når mig enklast via min mail antonia.eriksson@hotmail.com där jag gärna diskuterar samarbeten, svarar på frågor eller delar erfarenheter, tankar och idéer.

 

Write A Comment

English English Swedish Swedish