Om Antonia

Jag är en tjugo-någonting-år gammal tjej som pluggar journalistik på JMK i Stockholm, där jag också bor. Jag är uppvuxen i en liten skitstad jag helst undviker att prata om och har levt majoriteten av mitt liv med tron om att jag åldras i dubbeltakt. När jag var liten var jag övertygad om att jag skulle bli ballerina när jag blev stor, men har på senare år insett att jag snarare kommer landa i någonting som känns lite mer meningsfullt och viktigt. Jag bara måste göra någonting av betydelse under min tid på det här snurrande klotet. Jag är för det mesta ganska töntig och överanalyserar varenda situation, tanke och handling – men jag är också intensivt passionerad och hängiven i det jag tar mig an och vet inte vad det innebär att göra någonting halvhjärtat.

Välkommen hit. Jag vet inte hur det här kommer sluta men jag vet att det kommer bli ärligt, rakt och naket, galet, fint och fult. Framförallt kommer det bli kul.

Vill du kontakta mig? Du når mig enklast via min mail antonia.eriksson@hotmail.com där jag gärna diskuterar samarbeten, svarar på frågor eller delar erfarenheter, tankar och idéer.

 

Write A Comment