Älskade lillasyster <3 

Galakvällen med tillhörande karaoke

Beach babe’ing

Family first <3 

Tiden fortsätter flyga förbi och det känns som att jag knappt hänger med. Resan med familjen var en blandning av paradis och absolut helvete och jag har nog fortfarande inte återhämtat mig helt. Det känns jobbigt, men inte helt oväntat, att resan inte blev särskilt bra. Jag har fått vänja mig vid att vissa i min ”familj” tar fruktansvärt mycket energi och kraft. Att de är så fast i sin egen bubbla med sådant fokus på sina egna problem, att de skiter fullständigt i alla andras välmående. Tröttsamt och sorgligt.

Men nu är jag hemma i min trygga zon, i mitt trygga Stockholm och börjar äntligen komma tillbaka till rutiner igen. Det känns skönt. Jag har känt mig lite instabil de senaste veckorna, men jag tror att det är lugnt och att jag ska lyckas hålla mig på banan även om det varit tungt. Jag vill verkligen inte rasa, så fokus ligger på att hålla mig så stabil och trygg som möjligt.

Skolan ligger högst på priolistan och nu är det bara träningen jag behöver få koll på igen. Men jag börjar känna mig motiverad och taggad igen, så förhoppningsvis blir det inte alldeles för jobbigt.

Write A Comment