Sånt här kan man äta. MUMS.

Det rör sig framåt i högt tempo nu. Livet. Det känns som att jag har fullt upp hela tiden, men för första gången på väldigt länge känns det inte helt överväldigande. Jag hänger med. Jag orkar. Det är till och med jävligt kul.

Terminens andra hemtenta har lämnats in och det känns jättebra. Jag har slitit med den, men är ändå nöjd med resultatet och ser fram emot att få feedback imorgon. Jag stället höga krav på mig själv så det är lätt att drunkna i uppgifter som denna, speciellt när jag vet att betyget mer eller mindre hänger på att det blir bra. Men jag vill tro att det är en styrka, även om det kräver mycket tid och energi.

Imorgon åker jag till Linköping för att på lördag morgon flyga till Kuba med familjen. Det känns så himla roligt och det ska bli fruktansvärt skönt att komma bort lite. Det är mer än 2,5 år sedan jag sist var utomlands (vilket inte varit frivilligt!) så det ska bli magiskt. Vi ska på kryssning i Karibien för att fira pappas 60 år i livet och förhoppningsvis kommer det bli en toppenvecka – även om min familj kan vara extremt påfrestande ibland. Men jag ska försöka vara positiv och planera in lite egentid så att jag inte går under. Det ska ju trots allt vara en semester och semestrar ska ju ge energi och inte ta den.

Jag har inte ens börjat packa så det är högst på prio-listan idag. Sedan måste jag lämna tillbaka lite grejer, handla och senare ikväll ska jag troligtvis käka middag med en härlig person.

I övrigt mår jag bra. Jättebra. Hälsan var katastrofal förra veckan då jag åkte på ännu en sväng av virus-halsfluss och låg däckad med feber i 5 dagar. Men nu har jag äntligen träffat en läkare som tar mig på allvar och vi har påbörjat en ordentlig utredning för att ta reda på vad som är fel med min lilla kropp. Förhoppningsvis hittar vi något.

Write A Comment