Efter de senaste två veckorna har jag insett en sak: jag hatar att flytta.

Hela ”komma till något nytt och börja om”-grejen är fantastisk. Jag älskar att ha en tom kanvas att måla på, där jag får inreda och fixa och göra det till mitt eget och jag älskar när det är klart. Men själva flyttprocessen: bärandet, snickrandet, upp-packandet och allting annat – hatar jag. Jag blir så stressad när saker inte fungerar eller blir som jag vill eller har målat upp dem i huvudet. Det resulterar allt som oftast bara i en massa ångest.

Men nu är jag klar, ish, och börjar sakta men säkert känna mig mer och mer hemma. Dock har jag fortfarande ingen aning om hur långvarigt det blir och har därför medvetet valt att inte lägga ner för mycket tid, energi eller pengar på det just nu. Jag avvaktar tills jag vet lite mer om hur min nära framtid faktiskt kommer att se ut.

Riktar ett extra stort tack till dessa stjärnor som hjälpt till fruktansvärt mycket i flyttkaoset. 

I måndags åkte jag upp till Stockholm för att på tisdag och onsdag provjobba på ett hotell där jag sökt en tjänst som bartender. Det gick jättebra och jag hade hur kul som helst och jag gick därifrån med ett jobberbjudande och en vecka på mig att återkomma med beslut. Det känns fruktansvärt roligt och magkänslan är riktigt bra; jag måste helt enkelt bara avgöra om det är dags nu, eller om jag ska vänta. Isåfall börjar jag jobba där redan i November. Alternativet är att jag blir kvar i Linköping och jobbar där ett tag till, innan jag flyttar upp till Stockholm. En sak är iallafall säker: jag ska tillbaka.

Write A Comment